Walking and Floating Dinner in Delft - Groepsuitje in Zuid Holland

Dit arrangement is inclusief

  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Rondvaart
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijzen:

  • 12 - 14 personen € 78,50 p.p. excl. BTW
  • 15 - 25 personen € 74,50 p.p. excl. BTW
  • 26 - > personen € 68,50 p.p. excl. BTW

Min. aantal personen: 12
Tijdsduur: 4.5 uur

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Walking and Floating Dinner in Delft

Geniet bij het Walking & Floating Dinner in Delft van een 3-gangen diner en van de stad. Wij bieden u heerlijk dineren, een rondvaart én samen met de gids op pad, met een rondleiding door het mooie centrum.

Het programma

  Het is goed toeven vanavond op de Markt van Delft. Holland Tour Guides neemt u mee op een avondvullende programma vol lekkernijen en aardse genietmomenten. Want wat staat u te wachten? Wat dacht u van een overheerlijk diner in diverse etappes, een rondwandeling en een heerlijke rondvaart*! Niet gek voor een avondje Delft toch?

  We beginnen de avond met een heerlijk voorgerecht in een uitstekend restaurant waarna we u onder begeleiding van een professionele gids meenemen door de stad. Delft kent een boeiende historie en allerlei fascinerende anekdotes passeren de revue. Op naar het hoofdgerecht voor een uurtje gezellig kletsen om vervolgens plaats te nemen in onze rondvaartboot.

  Onze schipper staat voor u klaar om u door de grachten van Delft te loodsen. Eeuwenoude patriciershuizen vertellen de vaderlandse geschiedenis van deze geweldige studentenstad. U stapt vervolgens weer aan wal voor een overheerlijk nagerecht in een ander restaurant.

  * de rondvaart is mogelijk van april tot en met oktober

Programma-indicatie:

  • 18.00 - 19.00 Voorgerecht
  • 19.00 - 20.00 Rondleiding
  • 20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
  • 21.00 - 22.00 Rondvaart
  • 22.00 - 22.30 Nagerecht

  Bootinformatie: 
  Tijdens de Walking and Floating Dinner wordt er gebruik gemaakt van een gesloten boot. Deze kan in geval van goed weer gedeeltelijk geopend worden.

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Anoniem

8

Het is een leuk concept om naar verschillende restuarants te gaan voor de voor- hoofd- en nagerechten. Ook de rondleiding en bootvaart waren leuk gedaan door de gidsen. Een echte aanrader.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Algemeen

Voor iedereen die op zoek is naar een uniek uitje of op maat gesneden tour, event of activiteit in Nederland en België.

Tour Guides

Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van walking dinners, stadswandelingen, steptochten, rondleidingen, excursies, bedrijfsuitjes, workshops, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes en tours. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren.

Tour Guides voor:

De origineelste uitjes. Het grootste aanbod. De scherpste prijzen. De beste gidsen. En alle events op maat!

Maatwerk

Het biedt u een uitgebreid scala aan evenementen, walking dinners en rondleidingen door heel Nederland en België, met of zonder begeleiding van veelal plaatselijke, professionele gidsen en in vrijwel iedere gewenste taal!

Tip

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!