Verzorgd Buffet voor uw groepsuitje in Delft

Uitgebreide omschrijving

U kunt een selectie maken van 4 koude gerechten, 3 warme gerechten en 2 bijgerechten. Het buffet wordt altijd geserveerd met stokbrood, kruidenboter en tapenade. Met minder mensen? Dan kunt u gebruik maken van het 3 gangen keuze menu.

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Elma van Velzen

8

Prijs-kwaliteit is zeer prima! Vooral het voor- en nagerecht werden ook erg leuk opgediend. Zijn verder vriendelijk geholpen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • restaurant
  • wifi

Onze partner

Boterhuis, gezellig lunch-diner-cafe

Centraal gelegen op de markt in Delft, achter het oude stadhuis en tegenover de nieuwe kerk, vindt u ons restaurant. Een sfeervol pand met zowel moderne als authentieke invloeden. Met vier verschillende ruimtes is het Boterhuis één van de meest diverse horecagelegenheden in Delft en daarmee perfect voor borrels, vergaderingen, bruiloften en partijen. Natuurlijk is het Boterhuis ook een gezellige plek voor een avondje samen uit, komt u eens kijken in ons moderne grand café of de knusse nieuwe kelder. Wij nodigen u ook graag het hele jaar door uit op ons verwarmde terras, door de zon of door onze heaters, dat bekijken wij per dag. Daarnaast hebben wij van april tot oktober een terrasboot aan de achterzijde van ons pand

Eerlijke pure producten

Wij schenken (h)eerlijke koffie en thee, hebben meer dan 20 verschillende bieren in huis en 10 wijnen die per glas verkocht worden. Met een stoere en uitgebreide kaart probeert onze chef aan een ieders wens te voldoen. Zijn passie voor koken is terug te vinden in onze vele huisgemaakte producten. Van huisgemaakte appeltaart tot (t)huisgerookte pulled pork (ja echt, in zijn eigen tuin) en van huisgemarineerde kipsaté tot huisgemaakte desserts, hij draait nergens zijn hand voor om.

Allergieën

Heeft u allergieën? Dat is geen probleem, ons team helpt graag bij het vinden van een passend alternatief.

Openingstijden

Openingstijden: Maandag : 11:00 – 01:00 uur Dinsdag : 11:00 – 01:00 uur Woensdag : 11:00 – 01:00 uur Donderdag : 11:00 – 01:00 uur Vrijdag : 11:00 – 02:00 uur Zaterdag : 10:00 – 02:00 uur Zondag : 11:00 – 00:00 uur